Een patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis zwaait naar zijn echtgenote. Beiden liggen op de intensive care als gevolg van corona.
Volledig scherm
Een patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis zwaait naar zijn echtgenote. Beiden liggen op de intensive care als gevolg van corona. © ASz

Patiënt zwaait naar echtgenote, beiden verlaten binnenkort de corona-IC: ‘Hoopgevend beeld’

Een patiënt van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht zwaait naar zijn echtgenote op de intensive care. De echtelieden moesten allebei aan de beademing als gevolg van corona, maar hebben dat goed doorstaan. ,,Een uniek en hoopgevend beeld in deze sombere coronatijd’’, aldus het ziekenhuis.

  1. En toen kwam ik zomaar ineens in 2012 terecht...
    PREMIUM
    COLUMN

    En toen kwam ik zomaar ineens in 2012 terecht...

    Ik zou er niet zo een-twee-drie over begonnen zijn, maar het komt door dat verrekte Facebook dat ik, vaker dan me lief is, geconfronteerd word met ‘herinneringen.’ En nu weet ik best dat je die optie kan uitschakelen, maar eerlijk gezegd vind ik het wel lollig om te constateren dat ik tien jaar geleden óók al dolgelukkig op een Terschellings terras met uitzicht op een avondzonnetje zat te genieten van een Schoemrakker (plaatselijk biertje) en een juttersbitter.