Het Veerplein in Zwijndrecht is nu een rommelige plek. Die moet verfraaid worden, onder meer door de parkeerplaatsen aan de waterkant te schrappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Veerplein in Zwijndrecht is nu een rommelige plek. Die moet verfraaid worden, onder meer door de parkeerplaatsen aan de waterkant te schrappen. © Peter Koster

Parkeerprobleem dwarsboomt mooie inrichting Veerplein en Maasplein

Parkeerproblemen en geldzorgen maken dat de gemeenteraad van Zwijndrecht voorlopig nog geen knoop doorhakt over de nieuwe inrichting van het Veerplein. Die had deze week zo veel tijd nodig om alle bedenkingen op een rijtje te zetten, dat wethouder Jos Huizinga niet eens de kans kreeg op vragen te antwoorden. Tot zijn ongenoegen praat de raad pas na de zomervakantie verder.

 1. Dit gaat Dordrecht merken van de 7,6 miljard aan extra coronasteun
  PREMIUM

  Dit gaat Dordrecht merken van de 7,6 miljard aan extra coronas­teun

  Het kabinet trekt tot de zomer 7,6 miljard euro extra uit om ondernemers door de coronacrisis te loodsen. Onder meer starters krijgen een langverwachte tegemoetkoming en er is een lichtpuntje voor kledingzaken die met een onverkoopbare wintercollectie blijven zitten. Daarnaast ziet wethouder Maarten Burggraaf (economie) van Dordrecht positieve punten voor de maritieme maakindustrie en luchtvaartbedrijven in de regio.
 1. Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen
  Play

  Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen

 2. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg