Volledig scherm
PREMIUM
Nikki IJzerman (rechts) aan de bal namens Excelsior Barendrecht in het duel met SC Heerenveen. De Papendrechtse is één van de lichtpuntjes bij de eredivisionist. © Johan Meijboom ORANGE PICTURES

Papendrechtse IJzerman zeldzaam lichtpuntje bij kwakkelend Excelsior Barendrecht

Excelsior Barendrecht heeft het ook in haar tweede eredivisieseizoen moeilijk. Er wordt veel meer verloren dan gewonnen door de ploeg van trainer Richard Mank. Maar er zijn ook lichtpuntjes te ontdekken. De Papendrechtse Nikki IJzerman (18) is er daar één van.

Een goede trap met links, na haar aanname ligt de bal altijd direct klaar en ze staat bekend om haar inzicht. Bewonderaars van IJzerman zijn er talloze. Van Alex Scholte, voormalig technisch manager van ADO Den Haag Vrouwen, tot PSV-trainer Sander Luiten. En niet voor niets geeft Excelsior Barendrecht-trainer Richard Mank, net als zijn voorganger Luiten, de 18-jarige Papendrechtse elke week een basisplek.

  1. Een parkeergarage onder de Spuiboulevard is een duur grapje, maar het onderzoeken waard
    PREMIUM
    COLUMN

    Een parkeerga­ra­ge onder de Spuiboule­vard is een duur grapje, maar het onderzoe­ken waard

    Veel reacties ontving ik naar aanleiding van mijn column van gisteren over de voorgenomen ‘totaalrenovatie’ van de Spuiboulevard. Daarin gaf ik aan dat ik het een gemiste kans van dit gemeentebestuur zou vinden als men ‘gedreven door bouwdrang’ al te drastisch zou overgaan tot het autovrij (of -luw) maken van de Spuiboulevard met de bedoeling hier huizen, appartementen én een nieuw Stadskantoor neer te zetten.