Volledig scherm
Ongeluk met twee vrachtwagens op A16 bij Dordrecht © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Ongeluk met twee vrachtwagens zorgt voor vertraging op A16 en A17

Door een ongeluk met twee vrachtwagens op de A16 bij Dordrecht liepen weggebruikers donderdagavond een vertraging van drie kwartier op in de richting van Rotterdam. Door het ongeval ontstond ook een halfuur vertraging op de A17 richting Dordrecht.

Donderdagavond rond de klok van half zeven vond het ongeval met de twee vrachtwagens plaats op de A16 bij de afslag naar de Randweg Dordrecht. De rechterrijstrook in de richting van Rotterdam werd vanwege het ongeval tijdelijk afgesloten.

Door het ongeluk ontstond ook op de A17 richting Dordrecht, die aansluit op de A16, een vertraging van een halfuur, zo meldde de ANWB.

Rond de klok van half acht werd de afgesloten rijstrook weer vrijgegeven, kon de file oplossen en de vertraging afnemen. Wat er precies misging bij de twee vrachtwagens, is onduidelijk.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in

  1. Voor pakjesavond liever even zonder kroost shoppen? Gratis opvang voor kinderen uit de regio

    Voor pakjes­avond liever even zonder kroost shoppen? Gratis opvang voor kinderen uit de regio

    Voor pakjesavond liever even zonder kroost shoppen? Bij verschillende kinderdagverblijven in Dordrecht worden kinderen van 0 tot 12 jaar uit deze regio gratis opgevangen op zaterdag 30 november. ,,De kids hebben een leuke middag, en de ouders kunnen een middag ongestoord winkelen. Iedereen blij", zegt Jet Terhorst namens COKD. ,,Ondertussen worden ook nog spullen ingezameld voor de voedselbank."