Jeffrey Groeneweg/Qphoto
Volledig scherm
© Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Nog elke dag worden er één of twee coronapatiënten opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis

Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht heeft nog evenveel coronapatiënten ‘in huis’ als vorige week. Dat zijn er niet meer zoveel, maar op de verpleegafdeling worden toch nog elke dag één of twee mensen wegens corona opgenomen.

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest rechter) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Johan kreeg kriebels in zijn buik van mannen, maar dat mocht niet: ‘Alsof je keel werd dichtgeknepen’
  PREMIUM

  Johan kreeg kriebels in zijn buik van mannen, maar dat mocht niet: ‘Alsof je keel werd dichtgekne­pen’

  Als tiener lag hij te woelen in zijn bed van verliefdheid. Maar die kriebels in zijn buik waren voor een jongen. En Johan Verweij woonde midden in de biblebelt. Not done, dus. Hij probeerde zichzelf meermaals te ‘genezen’. Tegen beter weten in. Totdat hij alles losliet: ,,Ik verloor veel mensen, ging boven een seksshop wonen en kreeg een relatie. Ja, met een man.”