Toeristen nemen graag een kijkje in Dordrecht en bezichtigen de stad vanaf het water. Dordrecht Marketing & Partners pleit nu met veertien andere stadsmarketeers uit Nederland voor een toerismefonds.
Volledig scherm
Toeristen nemen graag een kijkje in Dordrecht en bezichtigen de stad vanaf het water. Dordrecht Marketing & Partners pleit nu met veertien andere stadsmarketeers uit Nederland voor een toerismefonds. © Milan Rinck

Na roep om eigen staatssecretaris wil Dordrecht Marketing nu een miljardenfonds voor toerisme

Dordrecht Marketing & Partners heeft met veertien andere citymarketingorganisaties in Nederland een nationaal toerismeplan aangeboden aan het ministerie van Economische Zaken & Klimaat. Het voorstel komt een half jaar nadat directeur Gerben Baaij al pleitte voor een eigen staatssecretaris voor toerisme. 

  1. In lockdown-winterslaap?: ‘Wie denkt dat je met kerst in een restaurant kan eten neemt zichzelf in de maling’
    PREMIUM

    In lock­down-winter­slaap?: ‘Wie denkt dat je met kerst in een restaurant kan eten neemt zichzelf in de maling’

    Van winterslaap, wéér een crowdfundactie tot tijdelijk een winkel van je restaurant maken. Horecazaken in de regio reageren verdeeld op de beperkte openingtijden en bezoekersaantallen van de avondlockdown. De één gooit de handdoek in de ring tot betere tijden aanbreken. De ander gaat ondanks alle tegenslagen onverschrokken door. ,,Is dat rendabel? Nee, natuurlijk niet.”