Miranda en Joost met vier van hun zes kinderen. ,,Mensen vond het raar dat we met een jong gezin vanuit een woonwijk naar de stad gingen verhuizen, maar wij zijn blij dat we deze stap hebben gemaakt."
Volledig scherm
PREMIUM
Miranda en Joost met vier van hun zes kinderen. ,,Mensen vond het raar dat we met een jong gezin vanuit een woonwijk naar de stad gingen verhuizen, maar wij zijn blij dat we deze stap hebben gemaakt." © Victor van Breukelen

Na negen maanden fulltime klussen werd een kantoorpand het droomhuis van Miranda en Joost

WONENZe moesten er even doorheen kijken, maar Joost en Miranda Driehuizen zagen al snel dat het kantoorpand aan de Singel in Dordrecht een droomwoning zou kunnen worden. Na negen maanden fulltime verbouwen is dat het ook. ,,We hebben klassieke elementen op een moderne manier teruggebracht in de woning.”

  1. Een vaarcursus voor ‘beginners’ op de rivieren…
    PREMIUM

    Een vaarcursus voor ‘beginners’ op de rivieren…

    Ik vertel u niks nieuws als ik stel dat Dordrecht en water onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ruim een jaar geleden mocht ik, in opdracht van het museum Hof van Nederland, meewerken aan een serie reportages over Dordtenaren en hun band met het water en eerlijk gezegd was het een koud kunstje om hiervoor (het werd een tentoonstelling) geschikte ‘gesprekspartners’ te vinden: een oud-brugwachter, iemand van het Waterschap, een boswachter in de Biesbosch, een watersporter, een beroepsvaarder… ze waren snel gevonden en vertelden vol passie over hun hobby of professie.