Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man opgepakt die dreigde personeel supermarkt en agenten dood te schieten in Dordrecht

De politie heeft donderdagavond een man opgepakt die supermarktpersoneel en agenten had bedreigd in het centrum van Dordrecht. Dat meldt wijkagent Gabi van de Koppel op Twitter. 

De politie werd eerder op de dag gebeld door de manager van de Albert Heijn in Dordrecht, omdat zijn personeel was bedreigd door de man. Agenten speurden op de fiets naar de man in de stad en vonden hem al snel.

Vervolgens dreigde de man volgens Van de Koppel om ook de agenten ‘dood te schieten’. De man werd vervolgens boos toen hij werd aangehouden. ,,Dan heb je er weinig van begrepen’’, concludeert de Twittercop.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. Actie tegen hangers op Dordtse Handelskade
    PREMIUM

    Actie tegen hangers op Dordtse Handelska­de

    De politie en handhavers van de gemeente controleren extra om een einde te maken aan overlast van mensen die overlast veroorzaken op de Handelskade in Dordrecht. Ondernemers aan de kade langs de Oude maas klagen steen en been; ,,Het ligt hier regelmatig bezaaid met lachgaspatronen. Als je belt, ruimt de gemeente het binnen een paar dagen op, maar binnen de kortste keren is het weer raak. En dan hebben we het er maar niet over wat hier nog meer verhandeld wordt, zo is de naam Handelskade niet bedoeld.’’