Remco Benne in de moderne keuken waarin hij de lekkerste gerechten bereidt. Van de fruitschaal maakt hij altijd een waar kunstwerk. ,,Maar het wordt ook echt allemaal opgegeten."
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Benne in de moderne keuken waarin hij de lekkerste gerechten bereidt. Van de fruitschaal maakt hij altijd een waar kunstwerk. ,,Maar het wordt ook echt allemaal opgegeten." © Victor van Breukelen

‘Kooplustige’ Remco (31) combineert klassieke en moderne vondsten: ‘Er moet een goede mix zijn’

WONENTwee jaar zijn ze aan het klussen geweest om hun ‘grote-mensen-huis’ eigen te maken. Remco Benne en zijn man Raphaël hebben het decennium oude huis omgetoverd tot een hedendaagse woontempel. ,,De stijl is eclectisch met veel Aziatische invloeden.”

  1. Jonge vrouw (19) ‘verkracht, gewurgd en dagenlang opgesloten door ex-vriend in leegstaand kantoorpand’
    PREMIUM

    Jonge vrouw (19) ‘verkracht, gewurgd en dagenlang opgesloten door ex-vriend in leegstaand kantoor­pand’

    Vanwege hun problematische relatie hadden een drugsverslaafde vrouw en Ian de W. (22) een contactverbod. Ze misten elkaar echter zo erg, dat de 19-jarige jongedame op 9 april uit behandelcentrum Fier vluchtte en met De W. in een leegstaande kantoorruimte in Dordrecht belandde. Daar werd het slachtoffer zes dagen later door agenten hevig trillend, huilend en zwaargewond gevonden. Wat was er in die tussenliggende dagen gebeurd?