Kickbokser H. en een vriendin bestelden een taxi om via Dordrecht naar Rotterdam te rijden. Waarvandaan werd tijdens de rechtszaak niet duidelijk. Ze maakten een tussenstop op een parkeerterrein, waar ze ruzie kregen met de chauffeur.
Volledig scherm
PREMIUM
Kickbokser H. en een vriendin bestelden een taxi om via Dordrecht naar Rotterdam te rijden. Waarvandaan werd tijdens de rechtszaak niet duidelijk. Ze maakten een tussenstop op een parkeerterrein, waar ze ruzie kregen met de chauffeur. © ANP

Kickbokser mept taxichauffeur bewusteloos: verbrijzelde oogkas en gebroken neus

Waar hij vooraf misschien hoopte op een fooi, is een rit voor een taxichauffeur in Dordrecht minder fijn afgelopen. Na een woordenwisseling met een klant over de betaling, sloeg die de bestuurder bewusteloos. De man liep een gebroken neus en verbrijzelde oogkas op. Zelf beweerde de verdachte, kickbokser Y.H. (21) uit Hellevoetsluis, maandag bij de politierechter in Rotterdam dat het zelfverdediging was.

 1. Bewoners Wolwevershaven voelen zich genegeerd door de gemeente: ‘Neem ons serieus!’
  PREMIUM

  Bewoners Wolwevers­ha­ven voelen zich genegeerd door de gemeente: ‘Neem ons serieus!’

  Het Straatmandok in de Wolwevershaven in Dordrecht is vrijdag voorzien van een spandoek met de tekst ‘B&W neem ons serieus!!!’ Het is afkomstig van bezorgde omwonenden. Ze vrezen dat de gemeente plannen om de historische haven verder te verfraaien, uitvoert zonder hen erbij te betrekken. ,,Dit is een schreeuw om aandacht, die we op de normale manier bij deze gemeente niet krijgen.”
 1. Kabinet ziet ruimte voor versoepelingen 28 april
  Play

  Kabinet ziet ruimte voor versoepe­lin­gen 28 april

 2. Grote brand verwoest kustpaviljoen Bar Goed
  Play

  Grote brand verwoest kustpavil­joen Bar Goed