Volgens directeur Hans van Andel van Waltmann Bedrijfshuisvesting is er in de Dordtse binnenstad een groot tekort aan moderne kantoren.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens directeur Hans van Andel van Waltmann Bedrijfshuisvesting is er in de Dordtse binnenstad een groot tekort aan moderne kantoren. © Rinie Boon

Kantorenmarkt baart regio zorgen; slechte energiescore maakt oude panden onverhuurbaar

Acht op de tien kantoorgebouwen in de regio Drechtsteden dreigen volgend jaar onverhuurbaar te worden omdat ze nog steeds niet voldoen aan energielabel C, dat in 2023 verplicht wordt. Omdat de regio veel oudere kantoren telt die lang leegstaan en het aanbod van nieuwe moderne kantoren stokt, dreigt krapte op de kantorenmarkt.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.