Er blijken slechts enkele surplusvaccins over te blijven: ,,De ene dag kan het zo zijn dat er een aantal dagen achter elkaar geen enkel vaccin over is, de andere dag is er weer een maximaal aantal aan vaccins over.”
Volledig scherm
Er blijken slechts enkele surplusvaccins over te blijven: ,,De ene dag kan het zo zijn dat er een aantal dagen achter elkaar geen enkel vaccin over is, de andere dag is er weer een maximaal aantal aan vaccins over.” © Robin Utrecht

In de rij voor een restvaccin is geen garantie voor een prik: ‘Aantal overgebleven vaccins is beperkt’

‘Weggooien van vaccins is zonde’, dus kwam de GGD met het bericht naar buiten dat mensen een kwartier voor sluitingstijd bij de vaccinatie-locaties in de regio Zuid-Holland Zuid terechtkunnen voor een ‘surplusvaccin’. Er blijkt echter slechts een beperkt aantal vaccins over te blijven.  

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.