De hoek van de De la Reystraat en de Toulonselaan in Dordrecht, waar 25 augustus vorig jaar een heftig schietincident plaatsvond, waarbij twee agenten en een aanvankelijke verdachte gewond raakten.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoek van de De la Reystraat en de Toulonselaan in Dordrecht, waar 25 augustus vorig jaar een heftig schietincident plaatsvond, waarbij twee agenten en een aanvankelijke verdachte gewond raakten. © ANP

Hoe kon ‘verwarde man’ dienstwapen van agent afpakken en daarna drie mensen neerschieten?

OM maakt reconstructieVan de heftige schietpartij in Dordrecht afgelopen zomer, waarbij de mogelijk verwarde Niels W. (39) een dienstwapen van een politieagent afpakte en vervolgens twee agenten én een Poolse man neerschoot, is een reconstructie gemaakt door het Openbaar Ministerie. ,,Ik heb momenteel even niets te zeggen”, verklaarde de verdachte gelaten.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.