De rouwstoet voor een van de slachtoffers van de schietpartij.
Volledig scherm
PREMIUM
De rouwstoet voor een van de slachtoffers van de schietpartij. © ANP

Het regent hartverwarmende acties voor slachtoffers schietpartij zorgboerderij: ‘Nog een lange weg te gaan’

Het regent hartverwarmende acties voor de slachtoffers van de heftige schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam. Niet alleen wordt er volop gedoneerd aan de nabestaanden van de omgekomen Nathalie (34) en Ann-Sophie (16), ook worden mensen opgeroepen kaartjes te sturen aan de jongen en jonge vrouw die zwaargewond raakten. 

 1. Ralf, cliënt bij zorgboerderij waar dodelijk schietdrama plaatsvond, zamelt geld in: ‘Wil doen wat ik kan’
  PREMIUM

  Ralf, cliënt bij zorgboerde­rij waar dodelijk schietdra­ma plaatsvond, zamelt geld in: ‘Wil doen wat ik kan’

  Ralf van Gameren (18), één van de cliënten van zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam, is een inzamelactie gestart. Voor de getroffen boerderij, voor de nabestaanden van het 16-jarige meisje en de 34-jarige vrouw die het leven lieten bij de schietpartij vorige week, en voor de zwaargewonde jonge vrouw en jongen die nog in het ziekenhuis liggen. Het verdriet is immens. ,,En ik wil doen wat ik kan om te helpen.”
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.