Twee auto's botsten zaterdag 15 februari aan het begin van de avond frontaal op elkaar op de Stadspolderring in Dordrecht. De inzittenden raakten daarbij gewond.
Volledig scherm
Twee auto's botsten zaterdag 15 februari aan het begin van de avond frontaal op elkaar op de Stadspolderring in Dordrecht. De inzittenden raakten daarbij gewond. © Fotopersbureau Busink

Frontale botsing op Stadspolderring, inzittenden gewond

Op de Stadspolderring in Dordrecht heeft aan het begin van de zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Ter hoogte van het Boris Pasternak-erf botsten twee auto’s door nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar. 

Het ongeluk gebeurde even na 18.30 uur bij een van de wegversmallingen op de Stadspolderring. Volgens ooggetuigen was er een harde klap te horen. Bij de aanrijding raakten de inzittenden gewond. Hoewel ze wel aanspreekbaar waren, is over hun verwondingen nog niets bekend.

Naar de oorzaak van de frontale aanrijding wordt nog onderzoek gedaan.  

Vaker mis op Stadspolderring

Op de Stadspolderring gebeuren vaker ongelukken. In mei raakte een automobilist ernstig gewond toen hij met zijn auto tegen een boom klapte. De bestuurder zat bekneld in de wagen en moest toen door de brandweer worden bevrijd.

De crash aan de Stadspolderring in Dordrecht.
Volledig scherm
De crash aan de Stadspolderring in Dordrecht. © Fotopersburo Busink
  1. Personeel baggeraar Boskalis zit vast op schepen, slecht nieuws voor aandeelhouders

    Personeel baggeraar Boskalis zit vast op schepen, slecht nieuws voor aandeelhou­ders

    Denk je na weken van hard werken op zee eindelijk terug te keren naar familie of weer voet te kunnen zetten aan land, blijkt dat je het schip niet mag verlaten. Het overkomt momenteel personeel van het Papendrechtse baggerbedrijf Boskalis over allerlei uithoeken van de wereld. De directie heeft uit veiligheidsoogpunt besloten om de aflossing van bemanning uit te stellen. En dus zit personeel nog enige tijd met elkaar opgescheept.