V.l.n.r. bestuurder Erwin Zwijnenburg, manager vastgoed Niels van Boven en bestuurder Liesbeth Groeneveld van Woonkracht10 ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst waarin de plannen voor Kraaihoek fase 1 staan.
Volledig scherm
V.l.n.r. bestuurder Erwin Zwijnenburg, manager vastgoed Niels van Boven en bestuurder Liesbeth Groeneveld van Woonkracht10 ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst waarin de plannen voor Kraaihoek fase 1 staan. © Woonkracht10/Maartje Brockbernd

‘Facelift’ voor Papendrechtse wijk Kraaihoek: Woonkracht10 bouwt 139 nieuwe woningen

Woningcorporatie Woonkracht10 gaat 139 nieuwe woningen bouwen in de Papendrechtse wijk Kraaihoek. Het project ‘Kraaihoek fase 1' vormt de start van de toekomstbestendige metamorfose die de wijk de komende jaren moet ondergaan.

 1. Politie in regio maakt zich op voor hete jaarwisseling: ‘Er zijn heel veel korte lontjes’
  PREMIUM
  UPDATE

  Politie in regio maakt zich op voor hete jaarwisse­ling: ‘Er zijn heel veel korte lontjes’

  De politie in Zuid-Holland Zuid maakt zich op voor een hete jaarwisseling. Veel mensen zitten met korte lontjes, die uitgerekend dan wel eens tot ontbranding zouden kunnen komen. Dat vertelde districtschef Kees Geers van de politie Drechtsteden-Buiten dinsdagavond aan de gemeenteraad van Zwijndrecht. Maar die vrees geldt bepaald niet alleen voor zijn district, bevestigt woordvoerder Marjolijn Vrolijk van de politie-eenheid Rotterdam/Zuid-Holland Zuid.
 1. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland

 2. 20 vragen aan: veldrijdsters Lindy en Shirin van Anrooij
  Play

  20 vragen aan: veldrijd­sters Lindy en Shirin van Anrooij