Er wordt stelselmatig hard gereden op de Ouverture in Sliedrecht. Bewoners van de nieuwe woonwijk Bernsteineiland maken zich zorgen, want hun (jonge) kinderen moeten de Ouverture oversteken om naar school of de sportvereniging te gaan.
Volledig scherm
Er wordt stelselmatig hard gereden op de Ouverture in Sliedrecht. Bewoners van de nieuwe woonwijk Bernsteineiland maken zich zorgen, want hun (jonge) kinderen moeten de Ouverture oversteken om naar school of de sportvereniging te gaan. © Vincent Prins

Eén op de zeven automobilisten rijdt te hard op de Sliedrechtse Ouverture

Uit metingen op de Ouverture in Sliedrecht blijkt dat één op de zeven automobilisten te hard rijdt. Een extern bureau is gevraagd met aanbevelingen te komen om de verkeersveiligheid op dat stuk weg te verbeteren.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?