Verdachten A.W. (26), Q.R. (26) en D.B. (29) -van links naar rechts- moesten bij aanvang van hun proces van de rechter gaan staan om de verdenking van het Openbaar Ministerie aan te horen.
Volledig scherm
PREMIUM
Verdachten A.W. (26), Q.R. (26) en D.B. (29) -van links naar rechts- moesten bij aanvang van hun proces van de rechter gaan staan om de verdenking van het Openbaar Ministerie aan te horen. © Nicole van den Hout

Drugslijn ‘Jack’ voorzag honderden snuivers van cocaïne en heroïne: ‘Zelfs scholieren bezorgden het’

Volgens drugsgebruikers was het lange tijd een van de best bewaarde geheimen van Dordrecht: een telefoonlijn waarop mensen probleemloos cocaïne en heroïne konden bestellen. Na een belletje naar de hotline ‘Jack’ kregen klanten hun bestelling thuis afgeleverd door bezorgers. Drie verdachten stonden maandag terecht in de rechtbank. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.