Sandra Noordergraaf.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Noordergraaf. © Victor van Breukelen

Doula Sandra puft met je mee tijdens je bevalling: ‘Steun van je partner is niet vanzelfsprekend’

DE STARTEROnze regio telt talloze bedrijven. Naast multinationals, eenmanszaakjes en familiebedrijven zijn er ook mensen die voor het eerst de stap durven te zetten en een eigen zaak starten. Elke week laten wij een van hen aan het woord. Vandaag: Doula Sandra. Zij staat vrouwen voor en tijdens de bevalling bij.

 1. Fysiotherapeut Arjan hielp dj Martin Garrix aan een kniekruk: ‘Het maakt je veel mobieler’
  PREMIUM
  DE STARTER

  Fysiothera­peut Arjan hielp dj Martin Garrix aan een kniekruk: ‘Het maakt je veel mobieler’

  Onze regio telt talloze bedrijven. Naast multionationals, eenmanszaakjes en familiebedrijven zijn er ook mensen die voor het eerst de stap durven te zetten en een eigen zaak starten. Vandaag: als fysiotherapeut zag Arjan van der Graaf het regelmatig voorbijkomen. Mensen die na het breken van een enkel zes weken helemaal uit de running waren, terwijl ze verder prima functioneerden. Dat moest anders kunnen, dacht hij.
 2. Interieuradviseur Louwrina (34) wilde werk combineren met het gezinsleven: ‘Oppasprobleem opgelost’
  PREMIUM
  DE STARTER

  Interieur­ad­vi­seur Louwrina (34) wilde werk combineren met het gezinsle­ven: ‘Oppaspro­bleem opgelost’

  Onze regio telt talloze bedrijven. Naast multinationals, eenmanszaakjes en familiebedrijven zijn er ook mensen die voor het eerst de stap durven te zetten en een eigen zaak starten. Elke week laten wij een van hen aan het woord. Vandaag: werk combineren met het gezinsleven, dat wilde Louwrina Roest (34) uit Goudriaan graag en daarom startte zij haar eigen bedrijf, Louwrina Kleur & Interieuradvies.