Informateur Herman Tjeenk Willink sprak met alle partijleiders over het nieuwe kabinet. Onder andere Dordrecht Marketing & Partners Dordrecht roept Willink op om een paragraaf over toerisme op te laten nemen in het toekomstige regeerakkoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Informateur Herman Tjeenk Willink sprak met alle partijleiders over het nieuwe kabinet. Onder andere Dordrecht Marketing & Partners Dordrecht roept Willink op om een paragraaf over toerisme op te laten nemen in het toekomstige regeerakkoord. © ANP

Dordrecht Marketing wil een staatssecretaris voor toerisme: ‘We zijn nooit voor onszelf opgekomen’

Dordrecht Marketing doet een dringend beroep op informateur Herman Tjeenk Willink. Vandaag biedt de stadspromotor samen met veertien andere marketingorganisaties uit grote steden een actieplan aan dat moet leiden tot een fors hersteloffensief en een staatssecretaris van toerisme. ,,We zijn nooit voor onszelf opgekomen. Dat doen we nu eindelijk wel.’’

 1. Zijn wij ramptoeristen als we nu naar buiten gaan? ‘Opgekropte spanning moet er uit’
  PREMIUM
  IJzel, sneeuw en hoogwater

  Zijn wij ramptoeris­ten als we nu naar buiten gaan? ‘Opgekropte spanning moet er uit’

  IJzel, sneeuw, vorst én lage gevoelstemperaturen door een ijskoude oostenwind. Meteorologen van Weerplaza weten het zeker: het wordt ‘Siberisch’ in Nederland. Redenen te over om de open haard aan te steken, een kop warme chocolademelk te pakken en vooral binnen te blijven. Toch doen veel mensen dat niet en trekken ze zelfs naar de open plekken om de natuurfenomenen van dichtbij te bewonderen. Wat drijft ons juist nu naar buiten?
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?