Wouter Monden is één van de namen die tijdens de eerste editie het podium beklimmen. ,,Er zitten zowel gevestigde namen bij als aanstormend talent’’, vertelt Said el Hassnaoui namens de organisatie.
Volledig scherm
Wouter Monden is één van de namen die tijdens de eerste editie het podium beklimmen. ,,Er zitten zowel gevestigde namen bij als aanstormend talent’’, vertelt Said el Hassnaoui namens de organisatie. © Angeliek de Jonge

Dordrecht lacht tijdens maandelijkse comedyavond in Merz

Even vragen aan...AOT Events gaat maandelijks comedyavonden organiseren in café Merz aan de Korte Kalkhaven in Dordrecht. Op donderdag 3 oktober om 20.30 uur is de eerste editie van Dordrecht Lacht. We vragen Said el Hassnaoui wat dat precies inhoudt. 

  1. Giessenburgse oud-huisarts Ton Boot zou na TBC niet oud worden, maar dat ging toch anders
    PREMIUM
    VAN WIEG TOT GRAF

    Giessen­burg­se oud-huis­arts Ton Boot zou na TBC niet oud worden, maar dat ging toch anders

    Wie is er in Giessenburg niet op de wereld gezet door Ton Boot? De huisarts die er, samen met zijn vrouw Mien, de praktijk runde vanaf begin jaren ‘50 tot diep in de jaren ‘80 was dol op het begeleiden van bevallingen. Hoewel artsen dachten dat Ton, die vlak na de oorlog drie jaar lang leed aan tuberculose, niet oud zou worden, bewees de kwieke pensionado het tegendeel.