Chef-kok en eigenaar Erik Hermans van De Limonadefabriek in Streefkerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok en eigenaar Erik Hermans van De Limonadefabriek in Streefkerk. © Cor de Kock

Doek valt voor restaurant De Limonadefabriek: ‘Aan een prachtige droom is een eind gekomen’

Na 18 jaar is het doek gevallen voor restaurant De Limonadefabriek in Streefkerk.  ‘Dromen hebben soms een abrupt einde. Dat is de harde werkelijkheid van het leven.’

  1. Ambitieus plan voor metamorfose Drechtsteden: ‘Gezond wonen en werken wordt nog belangrijker’
    PREMIUM

    Ambitieus plan voor metamorfo­se Drechtste­den: ‘Gezond wonen en werken wordt nog belangrij­ker’

    Hoe kan het Drechtstedengebied aantrekkelijker en beter worden om te wonen, werken en recreëren? Die vraag kregen de gerenommeerde architecten Adriaan Geuze (West 8) en Francine Houben (Mecanoo) op hun bordje. In hun toekomstbeeld, dat zij in opdracht van de Economic Development Board (EDB) en de zeven Drechtsteden opstelden, halen ze stevig de bezem door het gebied én voegen ze veel toe.