Volledig scherm
Dave Roelvink draait dit jaar tijdens het Havenfestival in Alblasserdam. © ANP

Dave Roelvink staat achter draaitafel tijdens slotavond Havenfestival in Alblasserdam

Dave Roelvink treedt op tijdens de slotavond van het Havenfestival in Alblasserdam. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De dj is speciaal geboekt voor de jeugdige bezoekers. 

Op slotdag zaterdag 21 september zijn er twee podia en is er een optreden in Kraan 3, binnen in het pand van Landvast. Roelvink staat achter de draaitafel op de Dj Stage. Het is de eerste naam die de organisatie bekendmaakt. De komende weken zullen meer namen volgen, waaronder de naam van een ‘keigoede band’, zo kondigt de organisatie alvast aan.

De feestavond wordt gehouden op het parkeerterrein van Landvast. De organisatie waarschuwt dat er een strenge leeftijdscontrole plaats zal vinden. ‘Zonder polsbandje worden geen alcoholische dranken uitgegeven. Zorg er dus voor dat je je identiteitskaart bij je hebt zodat er geen twijfel kan ontstaan.’

De slotavond begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. 

Vlottenrace

Het havenfestival vindt plaats van maandag 16 september tot en met zaterdagavond 21 september. Op woensdag 18 september wordt de zesde editie van de vlottenrace gehouden. ,,Als extra element moet er dit jaar eerst een stormbaan afgelegd worden, voordat de teams het vlot op gaan’’, aldus de organisatie. Deelnemers strijden om de Bert Blase trofee. Behalve de hoofdprijs is er dit jaar ook een prijs voor het team met de mooiste outfit.

Op vrijdag is de taptoe en wordt een pubquiz gehouden. De gehele programmering vind je op de site van het havenfestival.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Alblasserdam en omstreken? Schrijf je hier in!