Volledig scherm
PREMIUM
Danzell Gravenberch: ,,Ik ben niet gehaald om twintig keer te scoren.'' © BSR Agency

Danzell Gravenberch keert met meer ervaring en in een andere rol terug bij FC Dordrecht

Danzell Gravenberch keerde afgelopen week terug bij FC Dordrecht, de club die hij al diende in het seizoen 2015-2016. Met meer (internationale) ervaring en op een andere positie: de voormalig verdediger en controlerende middenvelder vervult nu de rol van spits.

Voor Amsterdammer Gravenberch voelt het toch een beetje als thuiskomen, zijn rentree aan de Krommedijk waar hij al een jaar actief was. ,,Hoewel er niet veel mensen meer zijn uit die periode - teammanager Ariejan Wallaard, verzorger Michael Koedam en materiaalman Jan van Zadelhoff en toenmalig trainer en nu technisch manager Harry van den Ham - is FC Dordrecht nog steeds die warme club zoals ik dat toen ook ervaren heb.’’

  1. Van wit-roze spekblokken tot vozen op de ligwei, herinneringen aan het buitenbad van De Hoge Devel
    PREMIUM

    Van wit-roze spekblok­ken tot vozen op de ligwei, herinnerin­gen aan het buitenbad van De Hoge Devel

    Het nieuws dat het buitenbad van De Hoge Devel in Zwijndrecht met de verbouwing van het zwembad na 55 jaar verdwijnt, riep talloze verontwaardigde reacties op. Jan van Geloof (66), Hendrik Boer (75) en Wouter Eenhoorn (65) halen herinneringen op aan ‘hun bad’. Het snoepkraampje van het Develpaviljoen bijvoorbeeld, badjuffrouw Ali en bussen vol Rotterdammers die op bezoek kwamen.