Volledig scherm
Foto ter illustratie. © EPA

Dansen op wieltjes met een koptelefoon op tijdens de silent roller disco

Een silent disco kennen we nu wel, een roller disco ook, maar een silent roller disco is weer iets redelijks nieuws. Morgenavond is zo'n stil muziekfeest te ervaren op het Energieplein in Dordrecht.

Het concept is simpel; zet een koptelefoon op, rolschaatsen onder en met lekkere nummers in de oren rondjes skaten rond een gigantische raket. Al rollend kunnen deelnemers kiezen voor verschillende kanalen en luisteren naar hun favoriete muziek. Van Bruno Mars tot Earth Wind & Fire en van Pearl Jam tot Britney Spears, alles komt voorbij. Het hoogtepunt van de avond is een live optreden van de disco-funkband Glitterball Experience.

Kaarten kosten 12,50 euro. Wie zelf geen rolschaatsen heeft, kan een combiticket kopen voor 16,50 euro.

Kindereditie 

De disco van morgenavond is bedoeld voor jongeren van 16 jaar en ouder. Maar jongere skatefanaten hoeven niet te treuren. Zaterdag is er een speciale kindereditie van het roller- en muziekevenement. Deze begint om 13.00 uur, ook op het plein bij het Energiehuis aan de Noordendijk in Dordrecht. Kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom in hun mooiste glitterkleding. Bij een combiticket krijgen ze ook bellenblaas om het feest compleet te maken.

Wie het niet aandurft om op rolschaatsen te dansen, mag ook zonder wielen zijn of haar moves laten zien. Alle kaarten zijn te verkrijgen via de website van Bibelot.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!