Saskia Hanewinckel met haar dansgroep voor mensen met reuma, Parkinson en MS. Eind oktober start ze met de groep Dansen met Kanker.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Hanewinckel met haar dansgroep voor mensen met reuma, Parkinson en MS. Eind oktober start ze met de groep Dansen met Kanker. © Rinie Boon

Dansen met Kanker is een landelijke primeur in Dordt: ‘Een manier om het vertrouwen in je lijf terug te krijgen’

Kaalheid, borstamputatie, vroege overgang, stemmingswisselingen; borstkanker heeft een enorme impact op vrouwen. Danstherapie kan hun vermoeidheid, angst en stress verminderen en hun stemming verbeteren. Daarom begint danstherapeut Saskia Hanewinckel donderdag 28 oktober met danslessen voor vrouwen met kanker in Dordrecht.

  1. Het Tij Festival was een prachtfestival dat, wat mij betreft, een permanente doorstart verdient
    PREMIUM
    COLUMN

    Het Tij Festival was een prachtfes­ti­val dat, wat mij betreft, een permanente doorstart verdient

    Helaas kan ik slechts één column per dag schrijven, vandaar nú pas mijn reflectie op het Tij Festival, dat zich onlangs op en rond Stadswerven afspeelde. Omdat ik er, samen met collega Jaap Bouman, enkele rondleidingen mocht verzorgen heb ik de wandelroute vanaf het Otto Dickeplein tot en met de Biesboschhal minstens zes keer gelopen en ondanks kou en regen kreeg ik daar steeds weer een warm gevoel bij.