De drugsdealer had via Telegram een afspraak gemaakt voor de verkoop van 20 gram cocaïne en medicijnen. Hij werd bestolen van de spullen, zijn telefoon en rugzak en 250 euro. Een dag later bleek ook zijn auto te zijn gestolen met autosleutels die de daders hadden meegenomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De drugsdealer had via Telegram een afspraak gemaakt voor de verkoop van 20 gram cocaïne en medicijnen. Hij werd bestolen van de spullen, zijn telefoon en rugzak en 250 euro. Een dag later bleek ook zijn auto te zijn gestolen met autosleutels die de daders hadden meegenomen. © ANP Xtra

Cokedealer geript bij deal in Papendrecht, vuurwapen op hoofd: ‘Geef geld, geef geld’

Een Eindhovense drugshandelaar dacht met de verkoop van cocaïne en illegale medicijnen snel geld te verdienen met een deal in Papendrecht. In plaats daarvan kreeg hij een doorgeladen vuurwapen op zijn hoofd en werd hij door twee mannen beroofd van al zijn spullen. Een van de vermeende daders, de 27-jarige Rico R., stond vrijdag terecht in Dordrecht.

  1. Shanaya (11) maakte een videoclip in het Weizigtpark: 'In de clip zie je veel verschillende kinderen'
    indebuurt.nl

    Shanaya (11) maakte een videoclip in het Weizigt­park: 'In de clip zie je veel verschil­len­de kinderen'

    Als de Dordtse Shanaya Fazal (11) ergens niet tegen kan, dan is het onrecht. Daarom wil ze later jurist of advocaat worden en gebruikt ze nu al haar zangtalent om de kracht van samenhorigheid te benadrukken. Voor de videoclip van haar nummer 1 Geheel ging ze onder andere naar het Weizigtpark en kreeg ze hulp van achttien kinderen. Allemaal met een eigen achtergrond en verhaal.
    Dordrecht