De veelbesproken rioolkast voor een woning aan de Hazelaarlaan.
Volledig scherm
PREMIUM
De veelbesproken rioolkast voor een woning aan de Hazelaarlaan. © AD

Bewoners radeloos nu gemeenteraad Sleeking niet dwingt om rioolkast te verplaatsen

De bewoners van een woning aan de Hazelaarlaan in Dordrecht zijn zwaar teleurgesteld dat de gemeenteraad wethouder Piet Sleeking niet gedwongen heeft de omstreden rioolkast voor hun huis weg te halen.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Met antivaxer Henk is geen gesprek te voeren: ‘Jij zit natuurlijk óók in het complot’
  PREMIUM
  COLUMN

  Met antivaxer Henk is geen gesprek te voeren: ‘Jij zit natuurlijk óók in het complot’

  Henk is een fanatiek antivaxer, die zijn tot heilig verheven ‘aan mijn lijf geen polonaise-status’ draagt als een superheldentenue. Het is ook zo’n beetje de enige ‘claim of fame’ die hij kán uitdragen, want verder is het leven tot dusver niet bepaald succesvol voor hem gebleken: geen baan, geen relatie, bijna 40 en nog altijd woonachtig (op het zolderkamertje) bij zijn ouders.