Het slachtoffer zei 's nachts na het voorval lange tijd onder de douche te hebben gestaan, omdat hij zich ‘vies voelde’.
Volledig scherm
PREMIUM
Het slachtoffer zei 's nachts na het voorval lange tijd onder de douche te hebben gestaan, omdat hij zich ‘vies voelde’. © Thinkstock

Baas verdacht van ontucht: oproepkracht (16) ‘in zijn piemel geknepen’

Amper vier dagen nadat hij als bijbaantje enthousiast aan de slag ging bij een bedrijf in Dordrecht, belandde een 16-jarige jongen in een stoeipartij met zijn baas. De 39-jarige Patrick van G. kneep volgens het slachtoffer vier keer in zijn geslachtsdeel. Voor de rechter beweerde de verdachte donderdag dat het slechts één maal gebeurde ‘per ongeluk bij het stoeien’. 

  1. Familie van verlamd gereden Anna woest om taakstraf voor hardrijder: ‘Juridisch systeem is een lachertje’
    PREMIUM

    Familie van verlamd gereden Anna woest om taakstraf voor hardrijder: ‘Juridisch systeem is een lachertje’

    De ouders, vrienden en familie van de verlamd gereden Dordtse scholiere Anna (18) hebben donderdag met ontzetting gereageerd op het vonnis van de rechtbank. Die veroordeelde automobilist Delano van H. niet tot de geëiste celstraf van een half jaar, maar een werkstraf van 240 uur en drie maanden voorwaardelijk en twee jaar rijontzegging. ,,Onacceptabel. Het juridisch systeem in Nederland is een lachertje’’, zeggen moeder Dorien en vader Hans.