Auto verwoest en woning beschadigd bij autobrand in Dordrecht

VIDEOAan de Willem Marisstraat in Dordrecht is vannacht een auto in vlammen opgegaan. Door de brand is ook de naastgelegen woning beschadigd geraakt. De bewoners wisten zichzelf via de achterkant van de woning in veiligheid te brengen.

Rond de klok van 02.30 uur ging de wagen, die stond geparkeerd voor een woonhuis, in vlammen op. De auto is door de vlammenzee compleet verwoest. De autobrand was zo hevig dat ook de naastgelegen woning en twee fietsen die voor de woning stonden schade opliepen.

Het verhaal gaat onder de foto verder.

Volledig scherm
Aan de Willem Marisstraat in Dordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in vlammen opgegaan. © Fotopersburo Busink

Autobranden

Het is de zoveelste autobrand in korte tijd in Dordrecht. In de nacht tussen eerste en tweede pinksterdag zijn bij het Admiraalsplein twee auto's in vlammen opgegaan. Een dag later moest een bakwagen aan de Witbautstraat het ontgelden.

Begin mei ging een wagen aan de Zuidendijk verloren in een vlammenzee en een week later was het raak aan de Thorbeckeweg en aan de Tak van Poortvlietstraat.

Eerder dit jaar, halverwege februari, gingen aan de Van Hoytemastraat twee auto’s in vlammen op.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!