Volledig scherm
De auto werd gelanceerd en kwam op de zijkant op het wegdek terecht. © Fotopersburo Busink

Auto raakt stoeprand en wordt gelanceerd op Zwijndrechtse brug

Een auto is maandagavond op zijn zijkant op de Zwijndrechtse brug beland bij een ongeluk. De bestuurster was mogelijk onder invloed van verdovende middelen, meldt de politie. 

Het ongeluk gebeurde rond half tien. Volgens een woordvoerder van de politie reed de vrouw waarschijnlijk iets te dicht op haar voorganger. ,,Ze heeft een stoep geraakt, waarna de auto werd gelanceerd en op de zijkant op het wegdek belandde.’’

De vrouw raakte niet gewond, maar werd wel meegenomen naar het ziekenhuis. ,,Vanwege een onderzoek naar verdovende middelen’’, aldus de woordvoerder. Er waren geen andere personen betrokken bij het ongeluk. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Zwijndrecht en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. Een parkeergarage onder de Spuiboulevard is een duur grapje, maar het onderzoeken waard
    PREMIUM
    COLUMN

    Een parkeerga­ra­ge onder de Spuiboule­vard is een duur grapje, maar het onderzoe­ken waard

    Veel reacties ontving ik naar aanleiding van mijn column van gisteren over de voorgenomen ‘totaalrenovatie’ van de Spuiboulevard. Daarin gaf ik aan dat ik het een gemiste kans van dit gemeentebestuur zou vinden als men ‘gedreven door bouwdrang’ al te drastisch zou overgaan tot het autovrij (of -luw) maken van de Spuiboulevard met de bedoeling hier huizen, appartementen én een nieuw Stadskantoor neer te zetten.