De F-pupillen van Streefkerk in 1996 met Andy van Vugt (zittend rechts) en Aron van Wijnen (zittend 2e van rechts) broederlijk naast elkaar. Staand rechts leider Bert van Vugt, de vader van Andy.
Volledig scherm
PREMIUM
De F-pupillen van Streefkerk in 1996 met Andy van Vugt (zittend rechts) en Aron van Wijnen (zittend 2e van rechts) broederlijk naast elkaar. Staand rechts leider Bert van Vugt, de vader van Andy. © Privefoto

Andy en Aron over hun jeugd bij Streefkerk: ‘De trainer riep: jullie lijken net een hondje dat moet pissen’

pupillentijdAan zijn pupillentijd bewaart een sporter vaak de mooiste herinneringen. In deze rubriek worden die weer opgehaald. Vandaag: Andy van Vugt (31), voetballer bij vv Streefkerk. Samen met zijn jeugdvriendje Aron van Wijnen kijkt hij terug.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.