Voor de derde keer in korte tijd is in Crabbehof een auto in vlammen opgegaan. Dit keer moest een auto aan de Tak van Poortvlietstraat in Dordrecht het ontgelden.
Volledig scherm
Voor de derde keer in korte tijd is in Crabbehof een auto in vlammen opgegaan. Dit keer moest een auto aan de Tak van Poortvlietstraat in Dordrecht het ontgelden. © Fotopersburo Busink

52-jarige Dordtenaar aangehouden na in brand steken auto in wijk Crabbehof

Een 52-jarige man uit de Dordtse wijk Krispijn is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden nadat hij een auto in brand zou hebben gestoken in de wijk Crabbehof.

Dit meldt de politie. De brand ontstond aan de Tak van Poortvlietstraat en het is de derde autobrand in die wijk in korte tijd. De brandweer moest dit keer rond de klok van 05.00 uur uitrukken voor een brandende wagen aan de Tak van Poortvlietstraat in Dordrecht. 

In de nacht van zondag 12 mei op maandag 13 mei ging rond 03.25 uur ging ook al een auto in vlammen op aan de Thorbeckeweg. Precies een week eerder werd een wagen die aan de Zuidendijk geparkeerd stond compleet verwoest door een vlammenzee.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dordrecht en omstreken? Schrijf je hier in!