Volledig scherm
De Social Podcast met hoogleraar Peter Kerkhof (VU) © AD

Podcast met de enige Nederlandse hoogleraar Social Media

De enige Nederlandse hoogleraar Social Media, Peter Kerkhof, is verbaasd over de verbazing die ontstond na de onthulling rond Cambridge Analytica. Dat zegt hij in een nieuwe aflevering van De Social Podcast. In de podcast gaat Kerkhof in op de goede en slechte kanten van social media, wetenschappelijk onderzoek naar social media en hoe bedrijven hier gebruik van maken. 

Luister de hele podcast hier:

De uitzending van ‘De Social Podcast’ is hierboven via de player te beluisteren, maar je kunt je ook gratis abonneren. Zodra een nieuwe aflevering beschikbaar is, wordt deze automatisch gedownload in de podcast-app. Om vanaf je iPhone direct naar de podcastapp te gaan kun je hier klikken. Heb je een telefoon die draait op Android, dan is de app Stitcher aan te raden, zoek vervolgens op ‘De Social Podcast’.               

  1. E-sporter Louis: grootverdiener met digitaal kaartspel
    Hearthstone

    E-sporter Louis: grootver­die­ner met digitaal kaartspel

    20 jaar oud, de hele wereld overvliegen en geld verdienen door competitie-gamen. Het is het leven van de 20-jarige Louis Bremers. Onder de noemer ‘Mitsuhide’ verovert hij met het spel Hearthstone de harten van e-sportfans, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. ,,Ik heb mijzelf zeker een half jaar overbelast gevoeld.'' Een interview met een Nederlandse game-celebrity, die je live kan zien tijdens het nieuwe evenement Tweakers Gaming Live.