Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Wilders plooit zijn mond alsof achter zijn lippen een glimlach wordt opgeklopt

Column Maan LeoDeze week was Geert Wilders in Terneuzen. Hij leek zelf ook niet zo goed te weten waarom. Iets met de PVV-vrienden een hart onder de riem steken. Hebben ze dat nodig? Zijn dit echt zijn vrienden? We zullen het nooit weten. Wat we wel weten is dat hij op het parkeerterrein van Dethon rondhing en dat dit werd gefilmd door de PZC.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Assistent
  PREMIUM
  Column Barry van der Hooft

  Assistent

  Tja, zei de eerste man die ik maandagavond vertelde over de nieuwe baan van Roy Hendriksen, als je maar de juiste mensen kent hè. Het was geen verrassende reactie, nadat bekend was geworden dat de Middelburger in het spoor van Marcel Keizer meeging naar Sporting Portugal. Na een paar maanden werkloosheid ineens assistent-trainer worden in het zuiden van Europa, bij één van de grootste clubs van Portugal; het is een jaloersmakende move.
 2. Tegelklucht
  PREMIUM
  COLUMN MAAN LEO

  Tegel­klucht

  Eigenlijk was het idee zelf al behoorlijk beroerd. Om fietsers te weren voor de Albert Heijn besloot de gemeente Middelburg het hele gebied met zwart-witte strepen te bestraten; een zebrapad XXL. Het probleem zit ’m al in het woord: zebraPAD. Voetgangers hebben daar voorrang, omdat het een specifiek pad is. Als je er een hele straat mee bedekt, is het gewoon een zwart-witte straat. Afijn, als dit het enige probleem was op de Middelburgse Pottenbakkerssingel, dan had ik er geen column over hoeven schrijven.
 1. Verkiezing
  PREMIUM
  column ernst jan Rozendaal

  Verkiezing

  Soms spreken wildvreemden me aan over een verhaal in de krant. Zal wel komen door het fotootje bij deze column. De ene keer krijg ik lof toegezwaaid, de andere keer moet ik me verweren tegen kritiek. Zoals zaterdag bij de Albert Heijn. ,,Wat was dat nou voor verhaal vandaag?”, vroeg een kordaat ogende vrouw, terwijl ze haar winkelwagen bijna tegen de mijne aan parkeerde. Ik wierp een blik in haar kar en zag karbonades en salades, worstjes, bietjes en een haantje van de grill.
 2. Trainer zijn
  PREMIUM
  column barry van der hooft

  Trainer zijn

  Precies een week geleden knipperde ik in Ermelo even met mijn ogen. Ik was nog nooit bij DVS’33 geweest en de club bleek over een fantastisch complex te beschikken. Bovenaan de tribune liep je zo de bestuurskamer en businessruimte in, waar je ook nog eens door werkelijk iedereen hartelijk welkom werd geheten. ,,Iedereen die hier te gast is, moet zich thuis voelen’’, zei de man die verantwoordelijk is voor de mediagerelateerde zaken.

Columns