Volledig scherm
PREMIUM
Bob Maes © Boaz Timmermans

Een parallelweg speciaal voor Belgen

Column Bob MaesTijdens een vorige periode als columnist, kreeg ik regelmatig de vraag wat ik in godsnaam tegen Belgen had. Helemaal niets, maar dat ging er niet bij iedereen in. Ik schreef namelijk regelmatig over het gedrag van onze zuiderburen in Zeeuws-Vlaanderen en lanceerde onder meer het plan voor een parallelweg speciaal voor de Belgen, langs alle N-wegen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Huwelijk
  PREMIUM
  column barry van der hooft

  Huwelijk

  Dat Ruud Pennings deze zomer bij Goes aan de slag ging als trainer, was vanuit zijn oogpunt logisch. De Vlissinger heeft nooit onder stoelen of banken gestoken in de derde of zelfs tweede divisie actief te willen zijn en na twee seizoenen bij Halsteren was dit een uitgelezen mogelijkheid. Binnen de Zeeuwse voetbalwereld waren er wel veel twijfels. Want na de jonge, vernieuwende en ontzettend ambitieuze Rogier Veenstra (32), was de overgang naar de gelouterde Pennings (nu 58) best groot. Dan hebben we het toch over een andere generatie, ook op trainersgebied.
 2. Rondje
  PREMIUM
  Column Maikel Harte

  Rondje

  We schrokken er in Huize Harte eigenlijk ook wel van: zo’n gezin dat jarenlang in een kelder van een boerderij in Ruinerwold verscholen zit, zonder dat de rest van de wereld van het bestaan weet. Ieder jaar komen we wel in Ruinerwold omdat er schoonfamilie in de buurt woont. Bij Café De Kastelein, alwaar de 25 jarige zoon van het bewuste gezin zondagavond een biertje kwam drinken, zitten we wel eens op het terras. Vanwege de verwarde toestand van de jongeman belde de kastelein de politie en de rest is geschiedenis.

Columns