Volledig scherm
© BSR Agency

UEFA stelt finale Champions League uit

De Europese voetbalbond heeft de finales van de Champions League, de Europa League en de eindstrijd voor de vrouwen uitgesteld vanwege de corona-crisis. Er zijn nog geen nieuwe data vastgelegd. 

De CL-finale zou op 30 mei in Istanboel worden gespeeld. De eindstrijd in de Europa League zou op 27 mei in Gdanks worden afgewerkt. De vrouwen CL stond voor 24 mei in Wenen op de agenda.

Voor de finales was er geen andere optie dan uitstel, omdat de toernooien momenteel stil liggen. Een deel van de achtste finales moeten nog worden ingepland, en vooralsnog heeft niemand een idee wanneer dat kan.

De UEFA heeft vorige week al het EK uitgesteld naar volgend jaar zomer. 

Volledig scherm
© BSR Agency
  1. De wedstrijd die nooit gespeeld had mogen worden: ‘Atalanta - Valencia was biologische bom’
    Video

    De wedstrijd die nooit gespeeld had mogen worden: ‘Atalanta - Valencia was biologi­sche bom’

    40.000 dolgelukkige supporters omarmden elkaar na een onvergetelijke avond voor Atalanta. Het is woensdagavond 19 februari en in San Siro, in het eerste duel van de achtste finale van de Champions League, staat er op het scorebord: Atalanta Bergamo - Valencia 4-1. Een maand later wijzen verschillende Italiaanse dokters naar die wedstrijd als een van de grootste triggers voor de chaos die momenteel in de regio Lombardije, en met name in Bergamo, heerst.