Suárez helpt Barcelona met moeite langs Inter

Dankzij twee doelpunten van Luís Suárez heeft FC Barcelona gewonnen van Internazionale. De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar zette in de tweede helft orde op zaken.

Met Frenkie de Jong en Lionel Messi in de basiself ging Barcelona op jacht naar de eerste driepunter. Het openingsduel tegen Borussia Dortmund eindigde in 0-0, waardoor er in de ‘poule des doods’ gewonnen moest worden van het Internazionale van Stefan de Vrij. Al in de derde minuut werd Barcelona met de neus op de feiten gedrukt dat het in Camp Nou geen gemakkelijke avond zou worden. Lautaro Martinez werd weggestuurd en schoof de bal nipt langs Marc-André ter Stegen. 

In de tweede helft kantelde Barcelona de wedstrijd. Op aangeven van de net ingevallen Arturo Vidal volleerde Luís Suárez op prachtige wijze raak en vijf minuten voor tijd tekende de Uruguayaan op aangeven van Messi voor de winnende treffer. Met hangen en wurgen wist de ploeg van Ernesto Valverde de drie punten eruit te slepen.

Door de overwinning gaat Barcelona samen met Borussia Dortmund aan de leiding in Groep F. Beide ploegen hebben 4 punten uit 2 wedstrijden. Inter en Slavia Praag staan op 1 punt.

Volledig scherm
© REUTERS
Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© EPA
Volledig scherm
© EPA
Volledig scherm
© Getty Images