Solskjaer negeert Donny van de Beek in verloren finale: 'Het was lastig om deze spelers te wisselen’

Europa LeagueVoor trainer Ole Gunnar Solskjaer is het seizoen van Manchester United mislukt. De Engelse topclub eindigde in de Premier League als tweede en verloor woensdag de finale van de Europa League tegen Villarreal. ,,Soms kan één schot het verschil maken tussen een goed seizoen en geen goed seizoen”, zei de Noor. ,,Bij deze club gaat het om prijzen winnen en dat hebben we niet gedaan.”

 1. Rashford overladen met racistische berichten na verloren finale: ‘Een van hen geeft les aan kinderen!’
  Play

  Rashford overladen met racisti­sche berichten na verloren finale: ‘Een van hen geeft les aan kinderen!’

  De voetballers van Manchester United hebben na de verloren finale van de Europa League tegen Villarreal tientallen racistisch getinte berichten gekregen via hun sociale media. Aanvaller Marcus Rashford liet via Twitter weten al zeker zeventig racistische opmerkingen op zijn accounts te hebben geteld. “Voor degenen die proberen om me nog slechter te laten voelen dan ik al doe: veel succes ermee”, schreef de Engelse international.
 2. Kritiek na penaltydrama De Gea: ‘Solskjaer had Van Gaal moeten kopiëren'

  Kritiek na penaltydra­ma De Gea: ‘Solskjaer had Van Gaal moeten kopiëren'

  David de Gea en strafschoppen, dat is al jaren een ramp. Daarom, zo luidt de kritiek in de Britse media, had Manchester United-coach Ole Gunnar Solksjaer in de finale van de Europa League tegen Villarreal een truc van zijn voorganger Louis van Gaal moeten kopiëren. Had vlak voor tijd toch keeper Dean Henderson ingebracht. „Van Gaal verving Cillessen voor Krul tijdens het WK 2014. Dat pakte behoorlijk goed uit,” zegt Chris Sutton in The Daily Mail.