Lionel Messi en Cristiano Ronaldo staan vanavond voor de 36ste keer tegenover elkaar. Messi staat op zestien zeges in onderlinge duels, Ronaldo op tien.
Volledig scherm
Lionel Messi en Cristiano Ronaldo staan vanavond voor de 36ste keer tegenover elkaar. Messi staat op zestien zeges in onderlinge duels, Ronaldo op tien. © AP

Na bijna duizend dagen weer Messi tegen Ronaldo: meer goals, assists en zeges voor ‘Leo’

Editie 36Lionel Messi (33) en Cristiano Ronaldo (35) staan vanavond voor het eerst sinds 6 mei 2018, 947 dagen geleden, weer tegenover elkaar. Hoe verving het de twee vedettes de afgelopen tweeënhalf jaar? 

 1. Immunoloog Rijkers ziet CL-duels met afgrijzen aan: ‘Voetbal boven gezond verstand verheven’

  Immunoloog Rijkers ziet CL-duels met afgrijzen aan: ‘Voetbal boven gezond verstand verheven’

  RB Leipzig-Liverpool wordt vanavond in de Hongaarse hoofdstad Boedapest gespeeld. Het Champions League-duel kan niet in Duitsland plaatsvinden, omdat Engelse teams door coronarestricties niet welkom zijn in Duitsland. En ook Spanje laat geen Engelsen toe vanwege de situatie met betrekking tot Covid-19. Daardoor is Boedapest volgende week ook de locatie voor Borussia Mönchengladbach-Manchester City en wordt Atlético Madrid-Chelsea in de Roemeense hoofdstad Boekarest gespeeld. Immunoloog Ger Rijkers ziet het met afgrijzen gebeuren.
 1. Maarten Wijffels: 'Verdedingsfouten PSV zijn structureel'
  Play

  Maarten Wijffels: 'Verdedings­fou­ten PSV zijn structu­reel'

 2. Samenvatting | Ajax - PSV
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: Ajax knikkert PSV uit bekertoer­nooi

  10 februari