Malen baalt: ‘Maar 1-0 is beter dan 0-0'

Of Donyell Malen tevreden was met de 1-0 overwinning van PSV bij FK Haugesund? Niet echt, zo bleek uit zijn houding en gezichtsuitdrukking. ,,Maar 1-0 is beter dan 0-0', probeerde hij er nog wel een positief draaitje aan te geven.

De aanvaller kreeg een paar kansen om de score groter te doen laten uitvallen in het voordeel van PSV, maar zag telkens de keeper van de thuisploeg in de weg staan. ,,We hebben genoeg kansen gehad”, aldus Malen, ,,Maar ze niet goed uitgespeeld.” De wedstrijd verliep niet heel anders dan hij zich had voorgesteld. ,,Haugesund voetbalde zoals verwacht. Wij hadden de wedstrijd alleen wat meer moeten controleren. En dus de kansen afmaken.”

Volledig scherm
Donyell Malen bedankt de meegereisde fans na afloop van het duel. © BSR/SOCCRATES
  1. Italië roept op om Champions Leaguefinale weg te halen uit Istanboel

    Italië roept op om Champions Leaguefina­le weg te halen uit Istanboel

    De Italiaanse minister van Sport, Vincenzo Spadafora, heeft de Europese voetbalbond UEFA per brief verzocht de finale van de Champions League niet in Istanboel te houden. De Turkse stad aan de Bosporus huisvest op 30 mei volgend jaar de eindstrijd van het belangrijkste Europese bekertoernooi. Na de militaire interventie van Turkije in het noorden van Syrië vindt Spadafora het echter niet kunnen dat de Champions League wordt beslist in Istanboel.