Pro Shots / Thomas Bakker
Volledig scherm
© Pro Shots / Thomas Bakker

Europa League-winst Villarreal bezorgt PSV een beroerde avond

PSV heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen een domper moeten incasseren. De ploeg van Roger Schmidt zat vanavond lang in spanning over de uitslag van de Europa League-finale. Doordat Villarreal in een saaie wedstrijd uiteindelijk van Manchester United won (na strafschoppen), baalt het Eindhovense kamp flink. 

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Oliedollars kunnen melancholische identiteit Manchester City niet wegspoelen
  PREMIUM

  Oliedol­lars kunnen melancholi­sche identiteit Manchester City niet wegspoelen

  ,,Typical City”, oordeelde de Manchester Evening News over de dramatische uitschakeling in het Estadio Santiago Bernabéu in Madrid gisteravond. Het vermogen om te verliezen voor de ‘jaws of victory’ heeft zich volgens de lokale krant getransformeerd tot een exclusief Europees fenomeen. De Citizens zijn niet langer de schlemiel in de Premier League, maar falen in de Champions League telkens op knullige wijze.