Dortmund-coach: ‘We wisten dat Ajax goed was, maar ze zijn écht goed’

SamenvattingTrainer Marco Rose kreeg vlak na de nederlaag van zijn Borussia Dortmund tegen Ajax (4-0) de vraag wat voor een gevoel hij had overgehouden aan een avondje voetballen in de Johan Cruijff Arena. ,,Das war scheisse”, luidde zijn korte antwoord.

 1. Ajax na lotingblunder UEFA tegen Benfica: ‘Heb Vertonghen meteen gebeld’
  PSG nu tegen Real / video

  Ajax na lotingblun­der UEFA tegen Benfica: ‘Heb Vertonghen meteen gebeld’

  Ajax gaat het in de achtste finales van de Champions League opnemen tegen Benfica, de huidige nummer drie in de Portugese competitie. Dat was het resultaat van de loting voor de Champions League, die opnieuw moest nadat er aan het begin van de middag fouten waren gemaakt door de UEFA en de loting ongeldig werd verklaard na protest van meerdere clubs. Ajax hoeft het daardoor niet op te nemen tegen de Italiaanse koploper Inter, de club van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij.
 2. Teun Koopmeiners baalt van Cristiano Ronaldo: ‘Heel zuur dat precies hij weer die bal perfect raakt’
  video

  Teun Koop­meiners baalt van Cristiano Ronaldo: ‘Heel zuur dat precies hij weer die bal perfect raakt’

  Teun Koopmeiners van Atalanta was na het gelijkspel tegen Manchester United (2-2) in de Champions League niet blij met het resultaat. ,,Voor de neutrale toeschouwer was het een fantastische avond, maar voor ons was het heel zuur dat precies hij weer de bal in de extra tijd perfect raakte”, zei hij bij RTL 7 over Cristiano Ronaldo, de 36-jarige superster die in Bergamo ook de eerste treffer van de Engelse club maakte.