Volledig scherm
PREMIUM
Old Trafford, het stadion van Manchester United. © BSR Agency

Alleen het megabudget van Manchester United spreekt nog aan

AZ-UnitedManchester United komt met één van de zwakste ploegen uit de clubhistorie naar Den Haag voor het duel met AZ in de Europa League. Alleen het megabudget spreekt nog aan.

Door Geert Langendorff

Met een glazige blik staarde Ole Gunnar Solskjaer maandag in de tunnel van Old Trafford voor zich uit. Zijn mondhoeken hingen naar beneden. Een grauwe gelaatskleur verraadde spanning. Het enorme kabaal afkomstig van de Stretford End voor de aftrap van het competitieduel met Arsenal (1-1) ging langs hem heen. De Noor oogde net zo uitgeblust als David Moyes, Louis van Gaal en José Mourinho kort voor hun ontslag.

  1. Italië roept op om Champions Leaguefinale weg te halen uit Istanboel

    Italië roept op om Champions Leaguefina­le weg te halen uit Istanboel

    De Italiaanse minister van Sport, Vincenzo Spadafora, heeft de Europese voetbalbond UEFA per brief verzocht de finale van de Champions League niet in Istanboel te houden. De Turkse stad aan de Bosporus huisvest op 30 mei volgend jaar de eindstrijd van het belangrijkste Europese bekertoernooi. Na de militaire interventie van Turkije in het noorden van Syrië vindt Spadafora het echter niet kunnen dat de Champions League wordt beslist in Istanboel.