Ajax-talenten hard onderuit tegen Borussia Dortmund in UEFA Youth League

VideoAjax onder 18 heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de UEFA Youth League. De leeftijdsgenoten van Borussia Dortmund wonnen met 1-5 op Sportpark De Toekomst naast de Johan Cruijff Arena, waar om 21.00 uur wordt afgetrapt in de Champions League.

 1. Atlético lachende derde na heet avondje in Porto, Real Madrid groepswinnaar
  Samenvatting

  Atlético lachende derde na heet avondje in Porto, Real Madrid groepswin­naar

  Atlético Madrid heeft na een ware veldslag in Porto een plek bij de laatste zestien van de Champions League afgedwongen. De ploeg van Diego Simeone moest winnen om tweede te worden achter Liverpool in groep B en slaagde hier in, ondanks een flink veldoverwicht van de Portugezen. Na 90 minuten stond er een geflatteerde 1-3 op het scorebord. AC Milan vocht in eigen huis voor de laatste kans, maar het verloor met 1-2 van Liverpool en eindigt op de laatste plaats in de poule.
 2. Teun Koopmeiners baalt van Cristiano Ronaldo: ‘Heel zuur dat precies hij weer die bal perfect raakt’
  video

  Teun Koop­meiners baalt van Cristiano Ronaldo: ‘Heel zuur dat precies hij weer die bal perfect raakt’

  Teun Koopmeiners van Atalanta was na het gelijkspel tegen Manchester United (2-2) in de Champions League niet blij met het resultaat. ,,Voor de neutrale toeschouwer was het een fantastische avond, maar voor ons was het heel zuur dat precies hij weer de bal in de extra tijd perfect raakte”, zei hij bij RTL 7 over Cristiano Ronaldo, de 36-jarige superster die in Bergamo ook de eerste treffer van de Engelse club maakte.