Romelu Lukaku en Thomas Tuchel tijdens een duel van Chelsea.
Volledig scherm
Romelu Lukaku en Thomas Tuchel tijdens een duel van Chelsea. © Action Images via Reuters

Tuchel spaart Lukaku niet na matig optreden tegen ManCity: 'Wat hij laat zien, is niet goed genoeg’

Tussen Romelu Lukaku en trainer Thomas Tuchel van Chelsea is het nog niet helemaal pais en vree. De coach hield zijn spits onlangs nog buiten de selectie na een kritisch interview, maar stelde hem wel op in de topper tegen Manchester City (1-0 verlies). Na afloop klonk Tuchel niet helemaal tevreden over de Belgische aanvaller. 

 1. Luton Town en Coventry City speelden in 2018 nog op het vierde niveau, nu wacht strijd om Premier League
  Duel van 220 miljoen euro

  Luton Town en Coventry City speelden in 2018 nog op het vierde niveau, nu wacht strijd om Premier League

  Beide clubs speelden vijf jaar geleden nog op het vierde niveau van Engeland. Nu zijn ze slechts één zege verwijderd van hét voetbalwalhalla: de Premier League. Op Wembley staan Luton Town en Coventry City vandaag (aftrap 17.45 uur) tegenover elkaar in de finale van de play-offs waarin promotie én meer dan 200 miljoen euro op het spel staan. Dat is wel wat anders dan de mogelijke 40 miljoen waar Ajax en PSV om strijden.
 2. Debutant Coutinho laat Man United vol ongeloof achter, De Bruyne deelt dreun uit aan Chelsea
  Play
  Samenvattingen

  Debutant Coutinho laat Man United vol ongeloof achter, De Bruyne deelt dreun uit aan Chelsea

  Wilde Chelsea de titelrace in de Premier League spannend houden, dan moest op bezoek bij Manchester City worden gewonnen. Daarin slaagde de ploeg van coach Thomas Tuchel niet. Kevin de Bruyne maakt het enige doelpunt. City nam door de 1-0 zege een voorschot op de titel, met dertien punten voorsprong op Chelsea. Manchester United verspeelde later op de avond op pijnlijke wijze twee punten tegen Aston Villa.