De supporters van Manchester United hebben voor een hevig protest gezorgd. Uiteindelijk moest het duel van hun club met Liverpool op zondag worden uitgesteld.
Volledig scherm
De supporters van Manchester United hebben voor een hevig protest gezorgd. Uiteindelijk moest het duel van hun club met Liverpool op zondag worden uitgesteld. © REUTERS

Oud-spelers Manchester United begrijpen boze fans en halen uit naar eigenaar Glazer: ‘Nu walgen we van ze’

Oud-voetballers Gary Neville en Roy Keane van Manchester United hopen dat de familie Glazer hun favoriete club snel verkoopt. ,,Ze zijn al heel lang niet geliefd bij veel supporters”, stelt Neville. ,,En nu wilden ze ook nog in de Super League stappen. Een excuus is niet genoeg. Het gaat hun alleen maar om geld.”

 1. Manchester United-Liverpool afgelast na bizarre bestorming Old Trafford, City nog geen kampioen
  Play
  Video

  Manchester Uni­ted-Liverpool afgelast na bizarre bestorming Old Trafford, City nog geen kampioen

  Ongekende taferelen vandaag op en rond Old Trafford. Duizenden fans van Manchester United kwamen bij het stadion bijeen om te protesteren tegen de Glazers, de Amerikaanse eigenaren van de Engelse recordkampioen. Enkele honderden fans drongen zelfs het stadion binnen. De thuiswedstrijd van de nummer twee tegen Liverpool is inmiddels definitief afgelast, waardoor koploper Manchester City vandaag nog geen kampioen zal worden. Mogelijk wordt de wedstrijd maandagavond gespeeld.
 1. Real Madrid houdt zicht op titel na zege op Granada
  Play

  Real Madrid houdt zicht op titel na zege op Granada

 2. Woningoverval Zahavi: vrouw met vuurwapen bedreigd, ook kinderen vastgebonden
  Play

  Woningover­val Zahavi: vrouw met vuurwapen bedreigd, ook kinderen vastgebon­den