De 22-jarige Van Drongelen liep eind juni in het laatste competitieduel van het afgelopen seizoen een ernstige knieblessure op.
Volledig scherm
De 22-jarige Van Drongelen liep eind juni in het laatste competitieduel van het afgelopen seizoen een ernstige knieblessure op. © Pro Shots

Na lang blessureleed is Rick Van Drongelen weer terug bij HSV

Na acht maanden revalidatie staat Rick van Drongelen op het punt zijn rentree te maken bij Hamburger SV. De 22-jarige verdediger liep eind juni in het laatste competitieduel van het afgelopen seizoen een ernstige knieblessure op. Maandag maakt hij in de derby tegen FC St. Pauli mogelijk voor het eerst weer deel uit van de selectie van de koploper van de 2. Bundesliga.

 1. Woedende Koeman loopt hoofdschuddend weg bij interview: ‘Waarom is er een VAR in Spanje?’
  El Clásico

  Woedende Koeman loopt hoofdschud­dend weg bij interview: ‘Waarom is er een VAR in Spanje?’

  Ronald Koeman was na afloop van de 2-1 nederlaag in El Clásico woedend op de beslissingen die arbiter Jesús Gil Manzano had gemaakt. Zo vond de Nederlandse coach van Barcelona onder meer dat zijn ploeg een penalty was onthouden. De woede liep bij Koeman zelfs zo hoog op dat hij wegliep bij een interview met Movistar waarbij de journalist niet aan wilde geven of hij het een penalty vond.
 1. Alle doelpunten I Barcelona onderuit tegen Real Madrid
  Play

  Alle doelpunten I Barcelona onderuit tegen Real Madrid

 2. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
  Play

  Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd