Klaas-Jan Huntelaar met Sead Kolasinac, die ook terugkeerde naar Gelsenkirchen om Schalke 04 te helpen in de strijd tegen degradatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas-Jan Huntelaar met Sead Kolasinac, die ook terugkeerde naar Gelsenkirchen om Schalke 04 te helpen in de strijd tegen degradatie. © BSR Agency

‘Het gaat Klaas-Jan maar om één ding: dat Schalke in de Bundesliga blijft’

Bruggink, Mulder en MeijerKlaas-Jan Huntelaar hijst zich vanaf vandaag, een half jaar voor zijn voetbalpensioen, weer in het Königsblau. Een hereniging uit duizenden, maar is de terugkeer van de 37-jarige spits naar degradatiekandidaat Schalke 04 niet gedoemd te mislukken? ,,Het draait maar om één ding: dat is clubliefde. Dan is de rest niet meer belangrijk”, zegt voorganger Youri Mulder.

 1. Cardiff City: Er is door Nantes gesjoemeld met een cheque voor moeder van Sala

  Cardiff City: Er is door Nantes gesjoemeld met een cheque voor moeder van Sala

  Ruim twee jaar na de vliegtuigcrash van Emiliano Sala zijn Cardiff City en Nantes nog altijd verwikkeld in een hevige juridische strijd over de financiële afwikkeling. Cardiff kocht de Argentijnse spits, die op 21 januari 2019 omkwam, voor 17 miljoen euro. Nantes vindt dat de club uit Wales over de brug moet komen, maar Cardiff City zegt nu bewijs te hebben dat de Franse club heeft gesjoemeld met de datum op een cheque voor Sala's moeder.
 1. Maarten Wijffels: 'Verdedingsfouten PSV zijn structureel'
  Play

  Maarten Wijffels: 'Verdedings­fou­ten PSV zijn structu­reel'

 2. Samenvatting | Ajax - PSV
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: Ajax knikkert PSV uit bekertoer­nooi

  10 februari