Ricardo Pepi.
Volledig scherm
Ricardo Pepi. © Pro Shots / Ron Jonker

FC Groningen-spits Ricardo Pepi schittert voor Verenigde Staten bij debuut FC Utrecht-middenvelder

Spits Ricardo Pepi van FC Groningen heeft twee doelpunten gemaakt voor de Verenigde Staten in de Nations League-wedstrijd tegen Grenada. De Amerikaanse voetballers zegevierden in St. George’s met 7-1. Middenvelder Taylor Booth van FC Utrecht maakte na ruim een uur als invaller zijn debuut voor ‘Team USA’.

  1. Nederlands bedrijf zorgt voor enige financiële verlichting bij FC Barcelona

    Nederlands bedrijf zorgt voor enige financiële verlich­ting bij FC Barcelona

    FC Barcelona heeft hard extra inkomsten nodig om zijn financiële plan deze weken goedgekeurd te krijgen door La Liga en daarmee toestemming te krijgen om deze zomer nieuwe spelers aan te trekken, met als grote droom nog altijd de terugkeer van Lionel Messi. Daarom dat de club in zijn nopjes is met een grote nieuwe sponsor, afkomstig uit Nederland. Die gaat de komende drie jaar volgens Spaanse media in totaal zo’n 30 miljoen euro in het laatje brengen bij de Spaanse kampioen.
  2. LIVE Premier League | Tete zet Fulham op voorsprong in Manchester, Struijk razendsnel achter met Leeds United

    LIVE Premier League | Tete zet Fulham op voorsprong in Manchester, Struijk razendsnel achter met Leeds United

    Manchester United heeft het Champions League-ticket al in de zak zitten, waardoor de laatste wedstrijd van het seizoen alleen nog gaat om de eindklassering in de Premier League. Met een thuiszege op Fulham wordt de ploeg van Erik ten Hag derde. Daarnaast strijden op de slotdag Everton (33 punten), Leicester City en Leeds United (beide 31 punten) nog tegen degradatie. Vanaf 17.30 uur volg je hier de belangrijkste ontwikkelingen.